Pubg Mobile Ağır Ve Hafif Makinalı Silahlar Rehberi

                                                                           



Hafif Makinalı Silahlar:


Uzi:
                                                    

Çok yüksek atış hızına sahip makinalı tabancadır. Yakın mesafeli çatışmada idealdir. Yüksek ateşleme ve yenilenme hızı sayesinde hızlı cephane değiştirir. Oyuncular bu sayede, PUBG Mobil haritalarında buldukları 9 mm mermileri hemen kullanabilir. 3 adet eklenti kabul eder: Muzzle, Mag, Stock. 9 mm cephane tipi ve 25 adet mermi kapasitesine sahiptir.



UMP9:
                                              

Yakın mesafeli çatışmada en iyi makinalı tabancadır. Düşük geri tepme özelliği sayesinde çoğu PUBG Mobile oyuncusu bu tabancayı kullanabilir. Oyuncular binaları yağmalayarak bu tabancayı kolaylıkla bulabilir. 4 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag, Foregrip. 9 mm cephane tipi ve 30 adet mermi kapasitesine sahiptir.



VECTOR:
                                                  



 Yakın mesafe atışlarında etkilidir ve iyi hasar bırakır. Bu silahı kullanan PUBG Mobile oyuncularının uzun maçları sürdürebilmeleri için mutlaka bir Mag eklentisi kullanması gerekir. 5 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag, Foregrip, Stock. 45 ACP cephane tipi ve 13 adet mermi kapasitesine sahiptir.



Tommy Gun:
                                              


PUBG Mobil'deki en güçlü hafif makinalı tüfeklerden biridir. Yakın mesafeli çatışmalarda en fazla hasarı veren silahlardandır. Fakat güçlü geri tepme özelliği nedeniyle kullanırken dikkatli olunması gerekmektedir, kontrol edilmesi zor bir silahtır. 3 adet eklenti kabul eder: Muzzle, Mag, Foregrip. 45 ACP cephane tipi ve 30 adet mermi kapasitesine sahiptir. 


Ağır Makinalı Tüfekler:


M249:
                                            
 Yalnızca Air Droptan yağmalanabilen hafif makinalı tüfektir. Yeniden yenileme hızı oldukça düşüktür. Sadece Sight eklentisini kabul eder. 5.56 mm cephane tipi ve 100 adet mermi kapasitesine sahiptir. PUBG Mobile'da duo veya takım modlarında kullanılması idealdir.


DP-28:
                                             

M249'a göre daha yavaş ateşleme gücüne sahiptir ama geri tepme özelliği güçlüdür. Sadece Sight eklentisini kabul eder. 7.62 mm cephane tipi ve 47 adet mermi kapasitesine sahiptir.


Arkadaşlar Yukarıda Hafif Ve Ağır Makinalı Silahları Gösterdim Benimde sevdiklerim Aşağıda:

1. M249
2. Uzi

Yorumlar