Pubg Mobile Keskin Nişancı Tüfekleri Rehberi

                                                                           

Oyunda Yakın Çatışma Silahları Orta Mesafeli Çatışma Silahları Ve Uzak Mesafe Çatışma Silahları Var.
Bizde Bugün Keskin Nişancı Tüfeklerine Bakacağız.


Keskin Nişancı Tüfekleri(Sniper Rifle)



Kar98K:
                                              

Oyundaki en zayıf tüfeklerden biri olduğu halde, haritada kolay bulunabilmesi ve kullanım kolaylığı PUBG Mobile'a yeni başlayanlar için birebirdir. Kafa vuruşları için ideal, vücut vuruşları için ise tercih edilmemelidir. Mermi yenileme hızı düşüktür. 3 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Stock. 7.62 mm cephane tipi ve 5 adet mermi kapasitesine sahiptir. 


M24:
                                                



Güçlü fakat kullanımı zor bir silah olmasına rağmen kask takmayan oyuncuları kafa vuruşuyla alt edebilir. Tek seferde tek mermi çeker ve mermi yenileme hızı düşüktür. Haritada AWM'ye göre daha kolay bulunabilir. 4 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag, Stock. 7.62 mm cephane tipi ve 5 adet mermi kapasitesine sahiptir. 




AWM:  
                                            


Yalnızca Air Drop'ta bulunabilen ve 300 magnum mermi kullanan eşsiz bir silahtır. Güçlü bir keskin nişancı tüfeğidir ve uzun mesafeden üst seviye kask takan oyunları bile ortadan kaldırabilir. Yüksek hasar verir  fakat yenileme hızı düşüktür. 4 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag, Stock. 300 magnum cephane tipi ve 5 adet mermi kapasitesine sahiptir.




WIN94:
                                                 


En iyi keskin nişancı tüfeği denebilir. Güncelleme İle 3x Ve 4x Arası Bir Dürbün Takıldı. PUBG Mobile'da kısa ve orta menzilli çatışmalar için idealdir, uzun menzilde başarısızdır. Yeniden yüklenme hızı düşüktür. Oyuncular bu silahı kullanırken çok dikkatli olmalıdır. Sadece Stock eklentisini kabul eder. 45 ACP cephane tipi ve 8 adet mermi kapasitesine sahiptir. 



SKS:

                                            


 Uzun mesafeli çatışmalarda, tek hamlede rakibi etkisiz hale getirebilir. Yüksek geri tepme ve düşük yeniden yükleme özelliklerine sahiptir. PUBG Mobile oyuncularının bu silahı yere çömelerek kullanmaları önerilir. 5 adet eklenti kabul eden nadir silahlardan biridir: Sight, Muzzle, Mag, Foregrip, Stock. 7.62 mm cephane tipi ve 10 adet mermi kapasitesine sahiptir. 




VSS:
                                                    

Değiştirilemeyen ve herhangi bir ekleme yapılamayan kendi donanımı ile eşsiz bir silahtır. Kısa ve orta menzilde çok kuvvetlidir. Sadece Mag ve Stock eklentilerini kabul eder. 9 mm cephane tipi ve 10 adet mermi kapasitesine sahiptir.




MİNİ14:
                                                 

Çok hızlı ateş edebildiği için uzun mesafede bile etkilidir. PUBG Mobil'de, 20 adet mermi kapasitesine sahip tek ve en büyük nişancı tüfeğidir. 3 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag. 5.56 mm cephane tipine sahiptir.



MK14:
                                               

Sadece Air Drop'ta bulunabilir. Güçlü hasar verme kabiliyetine sahiptir. Tam otomatik modda kullanıldığında, yeniden yükleme hızı ve geri tepme özelliği de yüksektir. 4 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag, Stock. 7.62 mm cephane tipi 10 adet mermi kapasitesine sahiptir.


SLR:
                                              

Hızlı mermi atan özelliği uzun menzilli çatışmalarda güçlü olmasını sağlar. Yavaş yüklenme hızı ise yakın menzilli çatışmalarda bu silahı kullanan oyuncuya dezavantaj yaratır. 4 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag, Stock. 7.62 mm cephane tipi 10 adet mermi kapasitesine sahiptir.



QBU:
                                                   

Belki çok fazla hasar vermese de hızlı atış gücü ve bipod özelliğiyle avantajlı silahlardan birisi. Özellikle uzak mesafelerde yere çöküp kullanmak işinizi kolaylaştırıyor. Silaha muzzle, sight ve şarjör eklentileri de yapabiliyorsunuz.Genellikle Sanhok ta Bulunan Bu Silah Bazı Oyuncuların Çok Kill Almasını Sağlıyor. Akm Gibi 7.62mm Mermi İle Ateş Ediyor.


Evet Arkadaşlar Benimde En Sevdiğim Keskin Nişancı Tüfekleri:

1. Kar98K
2.Mini14
3.Sks


Yorumlar