Pubg Mobile Tabanca Rehberi

                                                                  

Tabancalar:

P92:
                                                  

PUBG Mobil'e yeni başlayanlar için iyi bir silahtır, yakın mesafeli çatışmada tercih edilebilir. 3 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag. 9 mm cephane tipi ve 29 adet mermi kapasitesine sahiptir.Ama Diğer Silahlar Bulunuca Bu Silahta Sadece Çantaya Koyuluyor.



P1911:
                                           

Oyun başında, sahip olunursa oyuncunun avantajına bir durum oluşur çünkü güçlü bir silahtır. Birkaç kill almak birkaç atışla mümkün olabilir. 3 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag. 45 ACP cephane tipi ve 7 adet mermi kapasitesine sahiptir.



R1895:
                                                   

AKM, GROZA, KAR98K ile aynı cephaneyi kullanan eski bir tabancadır. Bu özelliği, PUBG Mobil oyuncularına kolay cephane bulma ve kolay yükleme avantajı sağlar. Sadece Muzzle eklentilerini kabul eder. 7.62 mm cephane tipi ve 15 adet mermi kapasitesine sahiptir.



P18C:
                                           

PUBG Mobile'da şu an tam otomatik moda sahip tek tabancadır. Oyuncular, bu silah sayesinde rakiplerini mermi yağmuruna tutabilir ve yakın mesafeli çatışmalarda anında onları yok edebilir. 3 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag. 9 mm cephane tipi ve 17 adet mermi kapasitesine sahiptir.



R45:
                                               

Yüksek hasar veren özelliği sayesinde oyun başında kullanılabilecek bir silahtır. Sadece Red Dot Sight eklentisini kabul eder. 45 ACP cephane tipi ve 6 adet mermi kapasitesine sahiptir.



Sawed-Of:
                                            

PUBG Mobil'in mini av tüfeğidir. Ortalama güçtedir. Maç başında sadece yakın mesafeli çatışmalarda veya atışlarda etkili olabilir. Sadece Muzzle eklentisini kabul eder. 12 Gauge cephane tipi ve 2 adet mermi kapasitesine sahiptir.



Crossbow:
                                                   

PUBG Mobil'deki tek yaylı tüfektir. Menzili sınırlıdır, yakın mesafeli çatışmalar için kullanılabilir. Yeniden yükleme süresi birkaç saniye sürmektedir. Yelek Ve Kask Canı Düşükse Tek Atar.


Arkadaşlar Yukarıda Pubg Mobile de ki Tabancaları Gösterdim Benim En Sevdiklerim Aşağıda:

1.P18C
2.P92

Yorumlar