Pubg Mobile Vikendi Rehberi


Oyunun en fantastik ve sıra dışı haritası olan Vikendi, 2019’un başlarında oyuna eklenmişti. O tarihten beri oyuncuların sıkça tercih ettiği harita, 6×6 kilometrelik alanıyla ve kış konseptiyle oldukça dikkat çekiyor. Oyuncuların zamanında oldukça fazla ilgi duyduğu kış konseptli haritalar Vikendi’nin çıkış nedenlerinden birisi oldu. Büyüleyici atmosferi, diğer haritalara nazaran binaların farklılığı ve birçok özelliği sayesinde Vikendi çıktığı günden beri popüleritesini korumakta.

Vikendi Haritasının Merkezleri

Vikendi yapısal olarak oldukça fazla merkeze sahip. Haritanın bütününe baktığımızda büyüklü küçüklü bir sürü bina ve camp out görebiliyoruz. Bunların başında agresif oyuncularının bir numaralı merkezi olan Castle bulunmakta. Castle, alışıla gelmiş merkezlerin yanı sıra daha farklı bir tasarıma sahip. Villa ise Vikendi’nin bir diğer popüler merkezi. Oyunun başında hızlı bir şekilde çatışmaya girmek ve bol kill ile oyunu bitirmek istiyorsanız Villa tam size göre bir yer. Volnova‘ya göz attığımızda ise bizi oldukça büyük bir şehir karşılıyor. Loot konusunda oldukça yeterli olan bu merkezi takım maçlarında tercih edebilirsiniz. Bunların dışında Dino ParkDobro MestoPodvostoCosmodrome adlı bölgelerde Vikendi’nin ana merkezleri arasında bulunmakta.

Vikendi Stratejileri

  • Vikendi kış konseptli bir map olduğundan rakiplerinizi beyaz örtü sayesinde kolayca fark edebilirsiniz. Bundan dolayı uzak ve orta mesafedeki çatışmalara her zaman hazır olun. Ayrıca iyi bir sniper oyuncusuysanız rakiplerinizi önceden tespit edip onları alt edebilirsiniz.
  • Kar üzerindeki ayak izlerini takip ederek yakın mesafedeki rakiplerinize pusu kurabilirsiniz.
  • Kar motoru ve kar aracını etkili olarak kullanarak rakiplerinize göre daha hızlı rotate atabilirsiniz.
  • Vikendi’de çatılara ve yüksek yerlere kolayca ulaşılabiliyor. Bunu kendi lehinize kullanabilirsiniz Fakat dikkatli olun, rakipleriniz sizden önce davranmış olabilir.

Yorumlar